sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukalenteri läskeille; 14. luukku

Koska meille vihdoinkin satoi pikkuisen lunta ja ilmeisesti sitä on melkein koko Suomessa ja tänään on sunnuntai, luukun sisältönä on lumiukon tekeminen. Jos teillä on vain vähän lunta, ihan pikkuinen lumiukko riittää, mutta jos kuulutte niihin onnekkaisiin, joille on tulossa valkoinen joulu, on lumiukon koon vastattava tätä uskomatonta onneanne. Pääasia, että  vietätte aikaa ulkona sen sijaan, että tuijottaisitte koneen ruudulta youtube -videoita. :) Jos teillä ei ole ollenkaan lunta, voitte mennä ulos haaveilemaan lumiukosta, jonka rakentaisitte, jos teillä olisi lunta. Voitte kuivaharjoitella esimerkiksi pallon pyöritystä ja käsien muotoilua. Jos tämän tekee julkisella paikalla, saa kaupan päälle mielenkiintoisen maineen, eikä kukaan enää ikinä pidä teitä taviksena! :)

Täällä ainakin on aivan ihana ilman, nollakeli ja aurinko paistaa. Ja kuten sanottu, maassa on ainakin puoli senttiä lunta! Laitan myöhemmin kuvan omasta lumiukostani. :)

Hyvää sunnuntaita! :)

EDIT: Ei siellä ulkona ollut niin paljoa lunta, että olisin saanut ukkoa aikaan! :/ Tein sitten niitä kuivaharjoituksia tositilannetta varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti