torstai 18. joulukuuta 2014

Läskijoulukalenterin 18. luukku

Joulu lähestyy edelleen... Koska meillä on nyt taas hiukan lunta ja koska minun pitää joka tapauksessa mennä etsimään kuusta, tänään ajattelin, että voisimme nauttia talvisesta metsästä. Joten luukun sisältönä on metsässä (metsikössä/puistossa, jos ei minkäänlaista metsää ole lähistöllä) kävelyä. Te joilla on omaa metsää tai sukulaisten metsää, voitte samalla etsiä itsellenne kuusen. Jos ei, voisitte vaikka tarkkailla eläimiä (olenko kertonut, että olen kahdesti nähnyt metsässä täsmälleen samassa paikassa eläimen, joista kumpaakaan en tunnistanut?), ainakin lintuja, jos muut menee piiloon. :) Joka tapauksessa, koska nuo youtube -videot on olleet ihan kunnollista liikuntaa, tänään voisimme ottaa vähän rauhallisemmin. Ja jos kaipaa enemmän liikuntaa, voi siellä metsässä harrastaa kaikenlaista, kuten juosta, kiipeillä ja hyppiä. :)


5 kommenttia:

 1. Pitäisikin mennä ulos ennen kuin taas alkaa sataa vettä...Täällä on nyt vain vähän huurretta maassa. Minkälaisia ne tunnistamattomat eläimesi olivat?
  Illalla sitten laulamaan kauneimpia joululauluja :) Tykkäätkö sinä lauleskella, vaikka itseksesi jos ei muuten? Mä tykkään laulaa, mutta en pääse korkealle enkä matalalle, joten mukavimmat laulut on niitä suht tasaisia melodialtaan :) Kävin nyt syksyllä yhdellä laulukurssillakin, jossa opin vähän perustekniikkaa, mutta ei musta ikinä mitään laulajaa tule ;( Ääni olisi hyvä saada vahvemmaksi, se helpottaisi muussakin elämässä, kun ihmiset kuulisivat puheeni paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on satanut koko päivän ja sähköt on olleet poikki ja on kyllä aika ankeat "joulutunnelmat". :/

   Toinen oli vähän kuin majava, mutta sillä oli erilainen häntä ja se oli valtava. Toisen taas näin vain vilahdukselta, mutta se oli kuin karhunpoikanen, paitsi ettei karhunpoikanen olisi voinut olla niin pieni siihen aikaan päivästä.

   Isoäidilläni oli kuulemma hyvä laulunääni. Jokainen meistä hänen jälkeläisistään kuulostaa aivan kauhealta! Oikeasti, se on ihan vitsi suvussamme, niin hirveiltä me kuulostamme laulaessamme! Kaikissa sukujuhlissammekin keräämme kolehdin reippaalla yhteislaululla, et usko miten nopeasti lopettamiseen vaadittavat rahat on koossa! Joten yritän olla järkyttämättä ketään laulamalla. :D Olisi ihanaa osata laulaa, mutta se on valitettavasti turha toivo. Se on kyllä taito, jota kadehdin suunnattomasti ja kannattaa harjoitella, vaikkei nyt ihan täydellinen olisikaan!

   Minullakin on hiljainen ääni, joudun aina toistamaan puolet kaikesta, mitä sanon...

   Poista
  2. Siis: "siihen aikaan vuodesta"! Se olisikin vähän erikoisempi karhu! :D

   Poista
  3. Mitähän karhuja siellä teillä päin oikein asuu ;)

   Poista