lauantai 31. tammikuuta 2015

Nopea painopäivitys

Vaaka näytti aamulla 85,9 kg, miinusta siis puolitoista kiloa. Odotin enemmän, mutta ei voi nyt mitään. Ja miinus on tietysti aina parempi kuin plussa. Laihdutuksessa ainakin. :)

Minulla on ollut jotenkin kummallinen viikko ja olen ollut todella huonovointinen, erityisesti tänään. Jouduin siis hakemaan antibioottikuurin ja siinä sivuvaikutuksena on pahoinvointi ja onkin ollut todella huono olo. Niin huono, että on oikeasti ollut vaikea saada edes alas kolmea ene-pirtelöä päivässä. Mutta olen myös nukkunut hirveän huonosti ja muutenkin on ollut kummallinen olo. Edellisyönä ihan joka paikkaa särki, en ole koskaan ennen kokenut mitään sen kaltaistakaan. Oletan, että sekin oli antibioottien sivuvaikutus. Onneksi enää kaksi päivää jäljellä. 

Ja ai niin, oma koirani puri minua ahteriin! :D Pidin hänen frisbeetään kädessäni ja hän syöksähti ottamaan sen ja osuikin minuun. Onneksi ei menneet hampaat läpi, mutta mustelma tuli. :D

Kirjoitan huomenna enemmän, en vain halunnut jo kolmannella laihdutusviikolla jättää painopäivitystä välistä. :)

2 kommenttia:

 1. Voi sua, toivottavasti voit jo paremmin! Mahtaakohan nuo laihdutuslitkut olla parasta ravintoa kipeälle? Ja pitäisikö tulkita niin, että koirasi mielestä takamuksesi on jo aika litteä ;)

  Parempaa ensi viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan ole yhtä huono olo kuin eilen. :)

   Sinällään ne osui hyvään väliin, että en voisi nyt kuvitellakaan syöväni oikeaa ruokaa, välillä on vaikeaa saada alas vettäkään.

   Tai sitten se luuli sitä jättipalloksi! :D

   Kiitos! :)

   Poista