keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tammikuu

Joulu alkaa olla auttamatta ohi, vaikka kuinka yrittäisi pitää siitä kiinni. Oikeastaan olenkin jo valmis päästämään irti, joskin sekaisin kun olen, odotan jo seuraavaa... Vaikka joulun jälkeen oli muutama aivan hirveä päivä, selkeimpänä jäi kuitenkin mieleeni aatto ja joulupäivä, jotka olivat ihan mukavia. Mutta olo tuntuu jo aika arkiselta, vaikka kaikki joulukoristeet ja kuusikin ovat vielä paikoillaan. Joulun aikaan tykkään pitää verhot kiinni ja nauttia jouluvalojen lämpimästä valosta, mutta nyt viime aikoina olen avannut verhot jo heti aamulla päästääkseni luonnonvalon sisään. Arjen kunniaksi aion myös lauantai-aamuna käydä vaa'alla ja minulla on pahat aavistukset sen suhteen, ihan tunnen paisuneeni... Ajattelin alkaa taas käymään säännöllisesti vaa'alla ja päiväksi valitsen taas lauantain, vaikka jostain omituisesta syystä painoni on aina alimmillaan torstaisin. Tämän vuoden toiveenani olisi vihdoin laihtua nämä loput kilot pois ja minusta myös nyt ainakin tällä hetkellä tuntuu, että motivaatiokin olisi kohdallaan. Katsotaan nyt, mitä  vaaka sanoo, mutta luulen, että aika monta kiloa on tavoitteeseeni, ainakin enemmän kuin olisi ollut ennen joulua. No, ehkä se oli sen arvoista... Ehkä.

Sokerittomuushaasteeseen on muuten edelleen kertynyt nolla päivää... Ja peruutan lupauksestani nyt heti sen verran, että hedelmiä en aio siihen sisällyttää, vaikka niissä hedelmäsokeria onkin. Syön niitä muutenkin liian vähän, eivätkä ne ole millään tavoin syynä ylipainooni, enkä edes näe hedelmäsokeria mitenkään kovin huonona asiana, joten niitä en aio vältellä. Itse asiassa aion yrittää syödä joka päivä edes yhden hedelmän. Mutta muuten aion edelleen tavoitella sataa sokeritonta päivää kesäkuun loppuun mennessä.

Sain joululahjaksi elämäni ensimmäisen älypuhelimen ja latasin siihen sports trackerin. Nyt olen miettinyt, että hankkisinko sports trackerin oman sykevyön. Onko siitä jotain sellaista hyötyä, mitä ei tavallisesta sykemittarista ole? Sinällään olen ollut ihan tyytyväinen pelkkään sykemittariinkin, eikä minua mitenkään haittaa se ranteeseen kiinnitettävä osa. Mutta saako sillä jotain lisätietoa?

Vaihdoin samalla liittymää ja varmuuden vuoksi googletin itseni nähdäkseni, ettei numero edelleenkään näy numerotiedusteluista ja huomasin, että joku käyttää nimeäni nimimerkkinä suomi.24:n keskusteluissa... Tiedän kyllä, että suvussanikin on pari samannimistä, mutta ei meitä montaa ole. Kommentit tosin oli ihan asiallisia, mutta silti tuntui vähän kummalliselta. Täytyy seurata, ettei jaloa nimeäni vedetä lokaan. :D Se on minun tehtäväni! :D

Mutta nyt tällä viikolla syön viimeiset herkut pois (lukuun ottamatta Present -suklaita, annan ne jollekin sukulaiselle, jota inhoan!) ja ensi viikolla alkaa laihdutus. Toivottavasti vähän onnistuneemmin kuin viime vuonna! Ajattelin myös tällä kertaa asettaa palkinnon laihtumisesta. Koska joka tapauksessa joudun ostamaan uusia vaatteita, jos laihdun, ajattelin säästää rahaa siihen tarkoitukseen ja sitten käyttää kaiken kerralla, kun pääsen tavoitteeseeni. Olen jo vuosia ostanut vaatteita lähinnä kun on aivan pakko ja niin vähän kuin mahdollista, joten olisi mukavaa hankkia kunnollinen vaatevarasto.

Mutta nyt pitää mennä syömään jotakin, en ole tänään vielä syönyt mitään.

Hauskaa tammikuuta! :)

Meille muuten satoi aivan valtavasti lunta edellisyönä! Olisipa ollut jouluna tällainen sää! :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti