tiistai 24. maaliskuuta 2015

Määrä korvaa laadun

Kävin iltapäivällä Siwassa ja siellä oli ryhmä pikkupoikia, minun silmissäni ihan pieniä, mutta kai he ainakin kouluikäisiä olivat, kun kerran siellä keskenään pyörivät. Siellä oli myös kaksi tyttöä, joista toinen pyysi lainaksi yhdeltä pojista kahta euroa, jonka poika sitten antoi. Yksi toinen poika kysyi häneltä, että miksi hän antoi tytölle rahaa, johon poika vastasi, että hän sai uuden naisen haaremiinsa. Johon toinen poika vastasi, että ei ollut kovin "laadukas nainen" ja että hänen haaremisssaan on vain "laatupersettä"! Toinen poika sitten filosofisesti vastasi, ettei pikkurahalla saa laatunaisia ja että hänellä määrä korvaa laadun! :D Ja ne oli ihan pikkuisia, ehkä jotain eka- tai tokaluokkalaisia! :D Se on varmaan merkki siitä, että olen tullut vanhaksi, etten oikein tiennyt, että huvituinko vai järkytyinkö enemmän. :D Mutta joo, ei kai pojat väärässäkään olleet. :) 

Eilinen sade taisi tosiaan huuhtoa katupölyt viemäristä alas, koska tänään on ollut parempi päivä. Silmiä vähän kutittaa edelleen, mutta muuten on ok olo. En tiedä pitäisikö käydä uudelleen allergiatesteissä, koska olen käynyt joskus teininä ja olen kyllä varmaan herkistynyt useammille jutuille, kuin mitä silloin todettiin. Tosin en tiedä, onko sillä mitään merkitystä, ei kai minun tarvitse tietää tarkalleen, mille olen allerginen. 

Täällä on muuten todella kuuma, oli jo yöllä, vaikka parvekkeen ovi oli raollaan. Makuuhuoneessani on tosiaan melkein koko seinän levyinen ikkuna etelään ja tämä on vähänkään lämpiminä päivinä todella kuuma ja kesäisin ihan sauna. Pitäisi varmaan ostaa sellainen viilennyslaite, mutta ne kuulemma vie aika paljon sähköä. Enkä tiedä, onko niillä pienillä mitään tekoa, kun yksi kesä eläinlääkärillä käydessä siellä oli sellainen aivan valtava ja silti sielläkin oli ihan hirveän kuuma. Onko kenelläkään kokemusta niistä, siis puhun nyt suunnilleen 300 -400 maksavista, en mistään ihan kaikkein laadukkaimmista? Sekin on kuitenkin minulle suuri summa rahaa, varsinkin jos siitä ei ole mihinkään. 

Näin muuten viime yönä sellaista unta, että maailmanloppu oli tulossa ja äitini autoon (eli turvaan siinä unessa) mahtui rajallinen määrä eläviä olentoja, joten valitsin kissani parin toisen bloggaajan sijaan... Sori...! :D Että älkää laittako toivoanne minuun maailmanlopun sattuessa! :) 

Mutta pitää nyt mennä vähän ulkoilemaan, kun siellä on nätti ilma. Viikonloppuna en paljoa lenkkeillyt, kun oli niin kurja olo. :(


4 kommenttia:

 1. Sade vähän auttoi, mutta maa on jo kuivanut ja pölyä on taas.

  Ei taitaisi autosta olla paljon turvaa maailmanlopussa... Meidän työpaikalla on väestönsuoja. Sinnekin mahtuu tosin vain hyvin vähän ihmisiä...Mutta turvallisinta olisi ehkä olla silloin työpaikalla. Vaikka kaipa sekin lentäis taivaan tuuliin. Avaruusraketti Marsiin voisi olla silloin paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on kuitenkin ollut paljon parempi olo, onneksi!

   Riippuu varmaan siitä, mikä maailmanlopun aiheuttaisi... Olisi se ainakin pieni suoja, jos ei mitään muuta. Oletko katsonut tv:stä niitä maailmanloppuun valmistautuvia? Minä en kyllä edes haluaisi jäädä maapallolle, jos kaikki muut kuolisivat!

   Poista
 2. Toivottavasti voit hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki hyvin, kiitti! :) Unohdin taas käydä vaa'alla, yritän muistaa aamulla!

   Poista