torstai 2. huhtikuuta 2015

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Päivitin nyt vasta painon viime lauantailta, tosin se on oikeasti maanantaiaamun paino, kun unohdin. Eipä sillä kai ole mitään merkitystä, kun ei tämä laihdutus nyt oikein suju. En vain saa itsestäni irti, että laskisin kalorien määrää. Aloitin maanantain lenkin kaatumalla pitkin pituuttani ulkoportaille ja nyrjäytin nilkkani, joka on kipeämpi kuin pitkiin aikoihin, joten alkuviikosta en päässyt lenkillekään. Sitten eilen siivosin ja nostin täyttä puukoria pudottaen sen varpailleni niin että puolet isovarpaankynnestä irtosi. Siihen sattuu sukkakin ja olen nyt vienyt koirankin ulos sandaalit jalassa. Lenkkeilyt on siis nyt vähän aikaa tauolla. Yritän nyt sitten ainakin syödä hiukan vähemmän, ettei paino ainakaan alkaisi nousta. Ostin aiemmin hedelmiäkin, koska yritän ihan tosissani selättää hedelmäkammoni ja saada ruokavaliotani edes terveellisemmäksi, jos kerran vähäkalorisempi ei onnistu. Ostaminen oli helppo osuus, syöminen onkin vähän toinen juttu. Mutta olen syönyt kaksi omenaa, mangon, kaikki viinirypäleet, toisen mandariinin ja puolet avokadoista. Avokadot nyt ei sinällään kyllä olekaan ongelma, niitä saan syötyä. Mutta viinirypäleitä lukuun ottamatta, kaiken muun olen joutunut pakottamaan itseni syömään. Ja aion syödä nuo loputkin!Ostin kissoille robokaloja (halpoja Ebaysta, joskaan ei niissä mitään vikaa näy olevan ja Kiinassa ne kai kaikki on tehty), mutta ei heillä taida olla kovin hauskaa, vaan he lähinnä suuttuvat niistä! :D Heitä harmittaa ihan tosissaan, kun ei niitä kaloja saa sieltä ja jos yrittää, tassut kastuu! Pienimmäinen yritti juoda vadin tyhjäksi, mutta joutui luovuttamaan. Meillä ihmisillä oli hauskaa, kun katsoimme kissojen touhuja, kissoilla ei. :D Minä luulin, että he tykkäisivät kovastikin. Yleensähän se on niin, että kun kissalle ostaa uuden lelun, niin he leikkivät sillä pakkauksella, jossa se tuli. Meilläkin on vaikka kuinka paljon leluja, mutta silti suosikkeja on kaikenlaiset laatikot, lankarullat, tuohenpalat ja koiran häntä. :)
 
Vika kuva yrittää muuten esittää valkohäntäkauriita. He ovat alkaneet viettää aikaansa ihan tuossa lähellä pellolla, mutta puhelimeni kameralla saa kyllä hyviä kuvia läheltä, mutta ei kaukaa. Kai metsästysaika on jo ohi, pelkään aina, että joku tulee ja ampuu heidät, kun he viettävät pitkiä aikoja paikoillaan? Siellä on usein ihan pikkuruisiakin kauriita, ne ovat aivan käsittämättömän nättejä! 

Ja tuo kuva alarivillä vasemmalla... Tietääkö joku, mikä se on olevinaan? Serkkuni lapsilla oli pääsiäismunia (ja antoivat he pari minullekin...) ja melkein kaikista tuli tuollainen, mutta emme keksineet, että mikä sen muka on tarkoitus olla... Luulin aluksi, että se olisi jojo, mutta jos on, niin ei sitä ainakaan voi jojona käyttää. Se on todella kevyt, eikä nuo vastakkaiset osat pysy yhdessä, eikä lankaa voi kiertää sinne kunnolla, eikä se lankakaan ole oikeanlaista jojoa ajatellen. Eikä suklaakaan ollut hyvää! :D

Pääsiäiseksi olen varannut muutaman kinderin, mutta en muuta, joten jos nyt liikkumattomuudesta huolimatta onnistuisin edes olemaan lihomatta. :) Ihan outoa muuten, että on jo huhtikuu, kun minusta joulustakaan ei vielä ole kovin kauaa... Kohta on ihan oikeasti kevät. No, jos ei huomioida sitä, että meillä on 5 senttiä lunta... 

Hyvää pääsiäistä! :)


6 kommenttia:

 1. Auts sun nilkan kanssa, sekä varpaan! Mutta hyvää pääsiäistä kuitenkin!! :) En muuten myöskään tiedä mikä toi pääsiäismunasta tullut juttu on..?? Ollaan pudottu kelkasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Ei meilläkään kyllä kukaan keksinyt niille mitään käyttöä... Ehkä niissä pitäisi aina lukea, että mitä ne on!

   Poista
 2. Pääsiäismunaylläri näyttää etäisesti tutulta, tuollaisilla leikittiin joskus 80-luvun alussa. Jotenkin nuo napit pyöri, ellen ihan väärin muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sellaista kiekkoa, mikä liikkui siinä narulla edestakaisin? Ei tuo ainakaan sellaisena toimi... En kyllä tiedä, mikä se on...

   Poista
 3. Eksyin tänne blogiisi, ja piti tulla sanomaan, että kirjoitat oikeasti aika hauskasti! Sitä taitoa ei kovin moni osaa, jos tuota kirjoittamisen taitoakaan. Anyway, tsemppiä urakkaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja kiitos myös tsempeistä! :)

   Poista