torstai 21. toukokuuta 2015

Asiaa alakerrasta

Tulin siihen tulokseen, että yksi asia blogissani on vielä käsittelemättä, nimittäin naisten yksityiset alueet ja ajattelin korjata senkin virheen. :) Mutta ensin, tiedän, että minulla on kaksi miespuolista lukijaa, joten etsin teille jotain muuta puuhastelua, tässä postauksessa ei nimittäin ole teille mitään. :) Tässä n. 25-vuotiaita (tai niin he väittävät, kuten minäkin edelleen...) brunetteja googlen kuvahaulla ja täällä vähän isompia tyttöjä samasta paikasta. Enjoy! :)

Mutta teille tytöille/naisille... Liityin Reddville:en ehkä noin pari vuotta sitten ja rehellisesti sanoen olin jo ehtinyt unohtaa koko jutun. Kunnes sitten aivan yllättäin sain heiltä paketin pari viikkoa sitten. Ja katsokaa, miten ihanasti pakatun paketin! Ilahduin ihan vilpittömästi jo kauniista pinkistä laatikosta ja vaaleanpunaiseen silkkipaperiin pakatusta sisällöstä!


 Paketin sisältä löytyi i say -intiimituotteita, josta jo osaa testailinkin.


Ensin paketista löytyi tamponeja ja intiimialueen kosteuspyyhkeitä. Tamponeista ei nyt varmaan tarvitse kauheasti tarinoida, mutta noita pyyhkeitä testailin ja ne olivat ihan hyviä. Näiden kerrotaan helpottavan kutinaa, polttavaa tunnetta ja hajua. Itse käytin näitä nyt ihan testatakseni, eikä minulla ole mitään oireita, joten niitä en osaa kommentoida, mutta ne olivat hyväntuoksuisia, pehmeitä ja puhdistivat hyvin. Kätevä ottaa laukkuun kuukautisten aikaan, kun menee jonnekin.


Seuraavaksi paketista löytyi intiimialueen pesuvaahto. Tässäkin oli ihanan raikas tuoksu ja se puhdisti hellävaraisesti. Minun täytyy kyllä tunnustaa, että olen tähän asti käyttänyt ihan suihkusaippuaa, eikä sekään ole aiheuttanut mitään ongelmia, joten... Mutta näillä alueilla pitäisi käyttää jotain vähän hellävaraisempaa, joten saatan hyvinkin jatkossa ostaa tätä, tuote oli oikein miellyttävä käytössä. Vaahdosta myös kerrotaan, että siinä on mietoja kosteuttavia ainesosia, siinä on intiimialueille sopiva pH ja että sen Cranberry-Active™ estää epäsuotuisien bakteerien ja hiivojen viihtymistä intiimialueella.


Sain myös emätininfektion kotitestin ja hoitoon tarkoitetut tabletit. Tein tuon testin, vaikka minulla ei ollut mitään oireita ja sekin sitten näytti, ettei minulla ainakaan ole bakteereja tai hiivaa. Noita tabletteja voi kuitenkin käyttää myös ennaltaehkäisevästi, en nyt sitten tiedä, käyttäisinkö ne vai säästäisinkö jonkin aikaa siltä varalta, että jotain oireita tulee.


 Sain myös virtsatieinfektion kotitestin, jonka säästän (kirjaimellisesti!) pahan päivän varalle! :)

Paketissa oli myös kosteuttava geeli. Minä nyt ehkä olen vähän huono testaaja tällaisille tuotteille, kun ei minulla ole mitään ongelmia, mutta kokeilin tätäkin ja ihan hyvältä vaikutti. Geeli ei sisällä parabeeneja eikä hormoneja ja se on vesipohjainen ja auttaa välittömästi.


Viimeisenä tuotteena paketissa oli raskauspahoinvointiin auttavat rannekkeet. Toisessa kuvassa vasemmanpuoleinen on ylösalaisin käännettynä. Minä on ole raskaana, mutta näiden luvataan auttavan myös matkapahoinvointiin, joten siihen aion näitä joskus testata. 

Näitä saa ihan apteekeista, myös verkkoapteekeissa näkyi olevan. Toivottavasti jollekin oli jotain hyötyä postauksesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti