tiistai 5. toukokuuta 2015

Haaste?

Olen siivoillut tietokonettani ja muun muassa poistanut vanhoja tiedostoja. Näiden kysymyksien alkuperästä minulla ei enää ole aavistustakaan, mutta vastailenpa niihin nyt, niin saan ne pois konettani hidastamasta. :)

01. Miten menee? Ihan ok. Kevät ei ole minun juttuni, mutta on mennyt pahemminkin. :)

02. Miten juot kahvisi? Laitan sinne kaakaota ja maitoa sekaan. Ja juomani kahvikin on yleensä aika laihaa. Joskus juon ihan mustana. Ja olen myös Nescafen -kahvijuomien suurkuluttaja, erityisesti niiden kylmien. Ja Starbucksin Seattle Latteja kuluu myös välillä vähän liikaakin. :/

03. Mitä lajia haluaisit harrastaa, mutta et voi? Haluaisin matkustella, mutta rahat ei riitä. Se ei kyllä ole mikään laji... No, haluaisin pystyä taas uimaan ja olenkin kovasti yrittänyt henkisesti tsempata itseäni ajatukseen muiden edessä esiintymisestä vähissä vaatteissa.

04. Minkä värinen possu olisit, jos olisi pakko? Pinkki tietysti! :)

05. Onko sinulla koskaan ollut salaista ihailijaa? Ei ole.


06. Oletko koskaan käynyt naku-uinnilla? Missä? Toki, monessakin paikassa. 

07. Oletko koskaan itkenyt katsoessasi elokuvaa? Jos, niin mikä elokuva oli kyseessä? Varmaankin, mutta... En nyt kyllä muista nimeltä mitään. Mutta minkäänlaista eläimiin kohdistuvaa julmuutta, näyteltyäkään, en kestä katsoa.


08. Mikä on lempielokuvasi? Tykkään yleisesti ottaen enemmän tv-sarjoista, enkä leffoistakaan osaa sanoa ihan parasta. No, katsoin taannoin Dorian Grayn ja tykkäsin todella paljon! Tykkäsin aikanaan kirjastakin ja minusta elokuva oli todella hyvin tehty, en pettynyt mihinkään kohtaan, juonta ei ollut muutettu liikaa, mutta päähenkilö oli jopa kiinnostavampi kuin kirjassa ja myös lopetus (mikä kirjassa on ihan älytön) oli paljon parempi, vaikka melko uskollinen kirjalle sekin. Kannattaa sekä lukea ja katsoa! 

09. Mitä alkoholipitoista juomaa joit viimeksi? Ostin ennen joulua Lidlistä jonkin joulusiideripullon ihan vain koska se oli niin nätti! Se oli maultaankin ihan ok.  

10. Olisiko elämäsi erilaista ilman alkoholia? Vähän, että miltä kannalta tähän vastaa... Itsehän en juo, mutta sukuani vaivaavan alkoholismin takia elämä olisi hyvinkin erilaista, jos alkoholia ei olisi olemassa. 

11. Tiedätkö miten alkoholia kuuluu käyttää? Desinfiointiin? 

12. Oletko koskaan lentänyt ulos baarista? Kyllä, mutta ei ollut minun syyni. 

13. Milloin olet seuraavan kerran humalassa? Uskoakseni en koskaan.

14. Paidan väri, joka nyt on päälläsi? Valkoinen.


15. Ketä halasit viimeksi? Hmmm... Ei aavistustakaan... Aloin nyt miettiä, että olenkohan halannut ketään omien yo-juhlieni jälkeen, joista on 16 vuotta... En varmaankaan. 

16. Oletko pilkunviilaaja? Joissain asioissa. Olen tarkka siivouksen ja järjestyksen suhteen, olen myös vähän kielinatsi.

17. Millainen olet liikenteessä? Hengenvaarallinen. 

18. Minkä merkkistä autoa ajoit viimeksi? Toyotaa. 

19. Oletko kolaroinut autoa? En. 

20. Oletko koskaan saanut 10 todistukseen? Jos olet, mistä aineista? No ala-asteella nyt varmaan kaikki saa, mutta minulla oli ainakin matematiikka 10 lukioon saakka, jossa sitten putosin kärryiltä kokonaan. Yksittäisistä kursseista sain lukiossakin kymppejä, mutta luulen, että päästötodistuksessa minulla oli 10 vain äidinkielestä ja englannista... Ja ehkä maantiedosta?

21. Minne avainnippusi avaimilla pääsee? Minulla on vain yksi aivan, oman asuntoni avain, jolla aukeaa myös rappukäytävät ja varastot sun muut. Vanhempieni kodin avain on piilotettuna, jos sitä tarvitsen. 

22. Milloin viimeksi söit lääkkeen? Illalla, otan ahdistuslääkkeeni ja melatoniinin aina yhdeksältä. Eikun aamuisin otan Somac:in, sen siis joskus seitsemän aikaan, nukuin huonosti ja heräsin aikaisin. 

23. Stressaatko? En ole ihan varma, tiedänkö, mitä stressi on. Ahdistun kyllä, mutta en osaa sanoa, että stressaanko. 

24. Ärsyttävin tapa herätä? Sellainen, että on pakko nousta heti. Tykkään lojua sängyssä ja laitan aina kellon soittamaan niin, että saan torkkua ainakin tunnin ennen kuin nousen ylös.


25. Tunnetko henkilöä, josta olet pitkään yrittänyt päästä väkisin irti, mutta hän ei vain tajua? En. 

26. Mikä olisi todennäköisin syy siihen, että olet jäänyt auton alle? On suorastaan ihme, etten ole jäänyt auton alle, koska haahuilen ympäriinsä sivuilleni katsomatta omissa ajatuksissani... 

27. Mitä teit ennen näihin kysymyksiin vastaamista? Puhuin äidin kanssa puhelimessa.


28. Viimeisin asia, jonka joku sinulle osti? Äiti toi minulle tuliaisia lomaltaan. :)

29. Erikoisin paikka, jossa olet nukkunut? Erinäisillä lattioilla on tullut nukuttua, mutta en ole nukkunut missään kovin erikoisessa paikassa. Eikun hei, kanala! 

30. Eksoottisin eläin, jota olet koskenut? Kaverilla oli joskus nuorena kaikenlaisia liskoja.


31. Millainen riitelijä olet? Äkkipikainen ja ilkeä narttu, joka sanoo hirveitä asioita ja katuu niitä jälkeenpäin. 

32. Mikä auttaa sinua selviytymään mahdollisista suruista? Aika. 

33. Millaista insidehuumoria sinulla on ystäviesi kanssa? -


34. Oletko koskaan seurustellut saman henkilön kanssa kahdesti? En edes yhdesti. :)

35. Onko sinulla joitain outoja pelkoja? Mitä? Pelkään käärmeitä, myös käärmeiden kuvia ja ajatusta siitä, että jossain on käärme. Itse asiassa paljon enemmän kuin ihan sitä oikeaa käärmettä.

36. Mitä olet halunnut mutta et ole saanut? No niitä lapsia ja omaa perhettä. 

37. Mitä laittaisit jäätelöannoksen päälle? En mitään, tykkään syödä jätskin ihan sellaisenaan.


38. Entä pizzan päälle? Paprikaa, punasipulia ja mozzarellaa.


39. Oletko koskaan haaveillut tietystä talosta? Haaveilen vanhanaikaisesta hirsitalosta. 

40. Koska viimeksi puhuit englantia? Sukuuni on naitu näitä ulkomaaneläviä useampiakin, joten pari viikkoa sitten, kai. 

41. Pahin haava/murtuma tms., mikä sinulla on ollut? Sain kerran aaltopellin reunasta niin syvän haavan, että luu näkyi.


42. Millaisesta mukista joit viimeksi jotain? Mitä joit? Kahvia ikiomasta jänömukistani. (Olenko edes kertonut teille rakkaasta jänömukistani?) :)

Pahinta seuraavissa asioissa on..?


Nimessäni: Vihaan nimeäni!! Se kuulostaa typerältä, joten aina (AINA!) kun sanon nimeni, ihmiset reagoivat siihen. 

Työssäni: Ei mikään, kun ei ole töitä. :(

Lemmikeissäni: Se, että heistä joutuu jonain päivänä luopumaan. 

Kotikaupungissani: Kuten on varmaan käynyt selväksi, en pidä asuinkaupungistani. Eniten siksi, että täällä on niin rumaa! 70-luvulla tosiaan rakennettiin kammottavia taloja! 

Naapureissani: Tiedän naapureistani vain sen, että heillä on outo musiikkimaku ja he harrastavat jonkinlaista nikkarointia. Äänet siis. 

Kesässä: Käärmeet. :/


En nyt edes tiedä, onko tämä ollut jonkinlainen haaste, mutta varmaankin, joten saa ottaa ja tehdä, jos tykkää. :)

10 kommenttia:

 1. Etkö halaile koskaan vanhempiesi kanssa? Sen käsityksen tuosta vastauksestasi saa.

  Mistä asioista puhut äitisi kanssa, kun soittelette päivittäin? Onko teillä se tilanne, että tietyistä asioista ei puhuta eikä udella, esim. työt, ystävät tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, meillä ei ole sellaista tapaa.

   Minulla ei oikein ole mitään kerrottavaa, kun ei minulle yleensä tapahdu mitään, mutta äiti sitten kertoo omista asioistaan ja mitä kotona on tapahtunut, jne. Äitini tietää, ettei minulla ole ystäviä ja hän tietää, että yritän parhaani saadakseni töitä ja vain ahdistun ihmisten kyselyistä, joten ei hän siitäkään puhu. Puhumme tosiaan lähinnä hänen kuulumisistaan, hänellä kun on paljon ystäviä ja elämää.

   Poista
  2. Miltä tuntuisi, jos aloittaisitte sellaisen tavan? Jos äitisi vaikka haluaisi alkaa halata lähtiessäsi tms? Tai mitä hän tuumaisi, jos sinä halaisit? Siksi vain mietin, että kosketuskammo voisi vähentyä...vai seuraisikohan siitä vain lisää ihmiskosketuksen kaipuuta, hmm?

   Poista
  3. Ei meillä kenelläkään mitään kammoa ole, se ei vain ole meillä tapana. En tiedä, minusta se tuntuisi varmaan todella oudolta! Ja minä kuitenkin saan jonkinlaista läheisyyttä lemmikeiltäkin, tykkään pitää heitä sylissä ja helliä muutenkin. :)

   Poista
 2. Niin se taisi liittyä vieraiden kosketukseen...

  Jatkan vielä jaaritteluani: Ei, et ole kertonut jänömukistasi, ainakaan minä en ole lukenut! Jos saisit valita itselles uuden nimen, mikä se voisi olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraiden ihmisten kosketuksesta en tosiaan pidä, mutta ei minua tutut haittaa. :) Sekin on vain vähän outoa, kun en ole tottunut kosketuksiin.

   Täytyy laittaa joskus kuva. :) Olen 35, mutta käytän edelleen jänömukiani, joka on ollut minulla ikuisuuden. Siis on se ihan tavallinen muki muodoltaan, ettei mikään kaksikorvainen nokkamuki, mutta siinä on lelujänöjen kuvia. :) En tiedä miksi olen siihen niin kiintynyt, se on vielä kaiken huipuksi vihreä, vaikka yleensä inhoan vihreää. En tiedä, mitä teen, jos se joskus menee rikki! :D

   Haluaisin jonkin klassisen ja tavallisen perusnimen, vaikka Anna tai Maria tai vastaava. Sellainen, joka olisi yleinen ja ajaton, eikä muodostaisi niin typerää yhdistelmää sukunimeni kanssa. :/

   Poista
 3. Mä ymmärrän tuon halaamattomuuden kyllä hyvin, meillä kulkee sekä mun että miehen suvussa halaamattomuuden kulttuuri. Kukaan ei koskaan halaa, no ehkä aviopuolisot keskenään, mutta ei muut. Ja kun se on tapa, niin se vaan on ihan täysin normaalia, eikä se tunnu kummalta. Kummalta tuntuu kun jotkut halailee! Mun isän äiti on ainut, joka halaa aina. Ja kun oltiin pieniä lapsia, niin isää halattiin, muttei äitiä. Jälkikäteen mietityttää että oliskohan sekin halunnut olla halattavana, muttei vaan koskaan saanut tehtyä aloitetta...

  No, kuitenkin, mä olen jatkanut mummon perimää ja omia lapsia halaan. Ihan jatkuvasti :) Tosin onhan se nyt helppoa, kun ne on vielä pieniä ja tahtoo halia. Mutta aion halata myös sitten kun ne on kiukkuisia ja haisevia teinejä... ;) Jospa se on sitten niidenkin perimää ja niistä tulee niitä outoja tapauksia, jotka halailee vanhempiaan! :D

  -Rita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Anteeksi, että kesti vastata, tämä kommentti ei jostain syystä tullut sähköpostiini ja yleensä en tarkista niitä erikseen täältä! :/

   Ei meidänkään suvussa pahemmin halailla tai näytetä tunteita tai sanota mitään positiivista. Äitini suvulle on tyypillistä aika rankkakin vinoilu ja se on vain kestettävä. Oikeastaan se varmaan minun kohdallani oli hyvä, koska se auttoi kestämään kouluajan koettelemukset.

   Kyllä äiti minua tietysti lapsena piti sylissä ja muuta, mutta varsinaista halailua meillä ei ole koskaan harrastettu. Me kai emme koe sitä luontaiseksi.

   Teinit ei tosiaan varmaan kauheasti äiskän haleista välitä! :D Mutta kyllä se varmaan on sellainen asia, joka opitaan kotoa.

   Poista
 4. Itse olen saanut kavereita vapaaehtoistoiminnan kautta esim. vanhainkodin asukkaita ulkoiluttamalla. Jos eläinkaverit riittää, niin OK, mutta itse kun olen kaivannut myös ihmiskontakteja enemmän vapaa-aikana, niin tuo vapaaehtoisjuttu on ollut hyvä asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä miettinyt sitä ja se olisi varmasti hyvä asia, olen vain niin arka menemään minnekään ihan yksin, että se on jäänyt. Mutta pitäisi! :)

   Poista