maanantai 18. toukokuuta 2015

Kynsilakkaa koirille ja värjätty moppe

Törmäsin tänään kirpparilla värjäävään koirashampooseen! Se on ilmeisesti nyt jokin trendi, koska tehdessäni iHerb -tilausta silmiini osui kynsilakka koirille! Onko nämä jotain koiranäyttelyihin liittyviä juttuja vai ihan vain pelkkää ihmisten hulluutta?! En nyt ainakaan ihan heti ajatellut hurttaparkaa värjätä pinkiksi. :) (Tosin heti kun tuon sanoin, aloin miettiä, miten nätti hän olisikaan pinkkinä! :D) En ymmärrä edes koirien pukemista ellei kyseessä ole rotu, joka oikeasti tarvitsee lämmittävää tai suojaavaa vaatetta. Koirallani on yksi ainoa talvitakki ja vain kaikkein kylmimpinä pakkaspäivinä laitan sen hänen päälleen, muuten hän saa olla ihan oma itsensä. Ja hänhän toki onkin jo täydellinen omana itsenään. :) Värjäävä shampookin sai jäädä odottelemaan seuraavaa ostajaa. Tosin yksi kissani kerran värjäsi itsensä vihreäksi! En koskaan saanut tietää mitä hänelle oli tapahtunut, mutta jonkin aikaa hän oli vihreä, kunnes väri kului pois. :)

Koin myös muutaman tuskan hetken kosmetiikkahyllyjen edessä, nyt on ilmestynyt niin paljon kaikkea uutta! Minä vain en valitettavasti tarvitse mitään, minulla on kosmetiikkaa ihan riittämiin... Tajusin siinä palashampoon perään itkiessäni (en ole koskaan kokeillut!) että leikkauksen jälkeen taisin korvata herkut kosmetiikalla. Olenhan minä siitä aina pitänyt, mutta viime vuosina himo kosmetiikkaan on lähtenyt käsistä. Kaipaan jotain hemmottelevaa ja herkullisen tuoksuista ja kun en voi enää syödä kuten ennen, hemmottelen itseäni sitten voiteilla ja shampoilla ja uutuuksia testaamalla. Haluaisin sanoa, että pysyin lujana, mutta... tuota... Puolustuksekseni, suurin osa oli todella hyvässä tarjouksessa ja poistoissa ja käytin vähemmän rahaa kuin olisin ennen käyttänyt yhden päivän syöpöttelyyn. Ja kosmetiikka ei lihota! :)

Päätin myös tänään tieteellisen kokeen kämppikseni kanssa, valitettavasti se päättyi minun tappiooni. Päätin joulun jälkeen, että seuraan miten kauan kestää ennen kuin hän vie olohuoneen pöydälle keräämänsä mainokset ja lehdet ulos ja milloin hän viimein siivoaa sähköhellan, jonka hän oli joulun aikaan saanut sen näköiseksi kuin olisi murhannut jonkun siinä. Mainos- ja lehtikasa sortui aamulla yrittäessäni varovaisesti asettaa uudet sen päälle, joten päätin antaa periksi ja viedä ne ulos ja saman tien siivosin sähköhellankin. Kämppikseni on kyllä aivan käsittämätön ihminen... Minulla kesti varmaan kuukauden opettaa hänet käyttämään pesukonetta, hän ei vieläkään osaa vaihtaa lamppua, kerran hän soitti minulle ollessani viikonlopun kotona, koska hän ei tiennyt, mitä tehdä palovaroittimella, josta on patteri loppu, hän ei osaa käyttää ruuvimeisseliä(itse asiassa hän ei kerran edes tunnistanut ruuvimeisseliä!) ja hän välillä kysyy niin käsittämättömiä asioita, että minulla on todellisia vaikeuksia pitää ilmeeni kurissa. Tuo tyttöparka ei kyllä selviytyisi luonnossa. Hän on varmasti aivan älykäs, hän opiskelee yliopistossa, mutta hän ei osaa tehdä kerta kaikkiaan mitään. En ole elämässäni tavannut moista ihmistä! Ja toisin kuin minua, häntä ei selvästikään haittaa minkäänlainen sotku tai epäjärjestys! Ja ai niin, hän ei koskaan (koskaan!!) käytä mitään loppuun. Meillä on kokonainen kylpyhuoneen kaappi täynnä shampoo-, hoitoaine- ja suihkugeelipulloja, joissa on jäljellä ehkä yksi käyttökerta. Samoin tiskipöydän alakaapissa on vaikka kuinka monta pullonjämää tiskipesuainetta. Mikä idea siinäkin muka on?! Ja osa niistä pulloista on ihan samanlaisia, että ei hän säästä vaikka erityisen ihanan tuotteen viimeistä käyttökertaa (ja en nyt missään tapauksessa sano, että minä tekisin koskaan niin...) Hän on hiljainen ja rauhallinen, eikä  varsinaisesti häiritse minua millään tavoin, mutta hän on kyllä todella erikoinen tapaus! Hän on omituisempi kuin minä ja se on paljon sanottu! :D

Sain eilen vihdoin nukuttua ehkä 20 vaille kuusi ja aamulla oli herätys viittätoista yli seitsemän, joten olen jo ihan valmis menemään sänkyyn. Käyn suihkussa ja katson ehkä yhden jakson Fortitudea. Yritän säästellä niitä, niissä on aivan ihana tunnelma ja juonikin on mielenkiintoinen, enkä halua niiden loppuvan. :( Katsokaa, jos ette ole katsoneet, koko sarja on Yle Areenassa. 

Mutta nyt sinne suihkuun, niin pääsen aikaisin nukkumaan! Hauskaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti