lauantai 16. toukokuuta 2015

Pientä laskua...

...mutta metodia ei voi suositella kenellekään. Tein äitienpäivänä raparperipiirakkaa ja siinä raparpereja pilkkoessani kai söinkin niitä aika tavalla. Sain tietysti vatsani ihan hirveän kipeäksi, mutta sen sijaan, että kipu olisi mennyt ohitse, seuraavat päivät vatsani oli kosketusarka. Se oli ihan uudelaista kipua; minusta tuntui kuin olisin syönyt jotain syövyttävää, jonka jälkeen suolistoni olisi täytetty räjähtämispisteeseen saakka lasinsirpaleilla ja kipu oli ihan hirveä. Olin ihan ok, kun makasin paikallani liikahtamatta, mutta pienikin liike sattui aivan hirveästi. No, keskiviikkona vihdoin voin paremmin, eikä vatsaan enää sattunut kovin paljoa. Tai ei olisi sattunut ellen olisi ollut tarpeeksi tyhmä syödäkseni kokonaisen ison paprikan. Ja sama alkoi alusta. Tässä kohtaa minun pitäisi varmaan sanoa, että opinpa ainakin läksyni raakojen kasvisten suhteen, mutta ei, en oppinut! Eilen illalla nimittäin söin useamman tomaatin ja jälleen kerran sain vatsani kipeäksi. Tosin puolustuksekseni pitää sanoa, että tomaatit eivät ole koskaan ennen aiheuttaneet kipua. No, nyt olen tänään syönyt vain hiukan maitoa ja rahkaa ja olo on toistaiseksi ihan hyvä. Mutta luulen, että nyt vihdoin opin lopullisesti, että en voi syödä raakoja kasviksia. 

Muuten minulle ei siis ole tapahtunut oikein mitään, olen ollut niin huonovointinen, etten ole tehnytkään paljoa mitään. Nyt kuitenkin aion mennä saunaan, tällä hetkellä on ihan hyvä olokin. 

Ihan käsittämätöntä, että on jo toukokuun puoliväli! Minusta joulukin oli ihan juuri! Otin tänään vasta jouluvalotkin pois huoneeni ikkunasta! :) Mutta kohta ollaan jo lähempänä seuraavaa kuin edellistä!

Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti