lauantai 27. kesäkuuta 2015

5 -vuotissynttäriarvonta

En ole pitkään aikaan järjestänyt mitään arvontaa blogissani, osin sen takia, että minusta postimaksut ovat nykyään aivan järjettömät. Mutta sitten ajattelin, että voisin arpoa jotain kevyttä ja päätin arpoa koruja.

Ajatus koruista lähti oikeastaan Iberon korusta. En nyt tiedä, onko jotenkin sopimatonta tai mautonta laittaa arvontaan tuote, josta ei itse tykkää, mutta niin aion silti tehdä. Iberon koru tuli taannoin Livboksista ja kaikki tuollaiset iskulause -tyyppiset jutut eivät vain ole yhtään minun juttuni, joten laitan senkin nyt tähän mukaan.Muut ostin itse. Ostin jo aiemmin tuollaisen sudenkorentokorun itselleni ja olen aivan rakastunut siihen, joten ostin samanlaisen myös arvottavaksi. Lisäksi ostin korvikset. Ne näyttää tuossa kuvassa vihreiltä, mutta niissä on turkoosihtava vivahde. 

Tuo lintukoru  oli nyt vähän pettymys. Se ei laadultaan ollut ollenkaan sitä, mitä kuvittelin kuvan perusteella, mutta kun niitä kaksi ostin, niin laitan toisen arvottavaksi joka tapauksessa. Mutta käyn ensi viikolla vielä ostamassa jotain muuta lisäksi/tilalle, olkoon se sitten vaikka yllätys voittajalle. :) Siitä tulee sitten myös sopivasti viisi korua, yksi jokaisesta vuodesta.

(Edit: Laitan nyt tähän vielä nuo lisäostokset. Vaikka valitin tuon lintukorun laadusta, niin ostin nyt kuitenkin samanlaiset korvikset, kun satuin löytämään, vaikka niidenkään laatu ei kyllä ole mitenkään hyvä. Valmistaja on muuten eri, mutta kyllä nuo minun silmissäni on ihan täysin samanlaiset...

Lisäksi ostin ihan yksinkertaisen helmikorun sekä tuollaisen pitkässä ketjussa olevan pronssinvärisen sulan. Yritin ostaa mahdollisimman erilaisia, niin olisi sitten edes yksi, josta voittaja tykkää. :) )

(Kaupanpäällisinä tulee Lumenen huulikiilto. Sain tämän itsekin kaupanpäällisenä, mutta väri on vähän hurja minulle, joten saa lähteä heti eteenpäin.)

Arvontaan voi osallistua ilmoittautumalla tähän alle, olisi hyvä, jos jokainen osallistuisi laittamalla jonkun nimimerkin. Laitan sitten osallistujien määrän Random Number Generatoriin ja lasken voittaneen. Viikko on varmaan sopiva aika? Jos vaikka ensi viikon sunnuntaihin kello 12.00 saakka olisi arvonta voimassa, arvonnan suoritan sitten joskus sunnuntain aikana.


13 kommenttia:

 1. Kivoja koruja.

  Osallistun arvontaan.

  Olen uusi lukija bloglovinissa. :)

  VastaaPoista
 2. Nättejä koruja!

  Itse olen huomannut huulikiilloissa, että kannattaa haastaa itseään ja ottaa niitä hurjempia värejä, kun eivät ne huulilla kuitenkaan niin rajuja ole.

  -heidi

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan :)

  Eisku

  VastaaPoista
 4. Heippa,

  Osallistun myös arvontaan. Siis viisi vuotta olen jo lukenut blogiasi... Mihin ihmeeseen aika menee näin vanhemmiten :/?

  Killi.

  VastaaPoista
 5. Onnea 5-vuotiaalle blogille :) pitkään olet jo jaksanut kirjoitella. Muutaman vuoden olen sinua seurannut. Arvonnassa mukana. -Anni

  VastaaPoista
 6. Aika on kummallinen juttu, miten se katoaa niin nopeaa.. Onnea 5 vuotiaalle! ;) Olen seurannut blogiasi aika ajoin. Tiedätkös blogisi suosion, se on juuri se tavallinen jutustelu asioista.
  Älä vain lopeta!
  Marita

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana! :)

  Vadelma

  VastaaPoista
 8. Osallistun! Minusta nuo kaikki korut ovat ihania, voisin käyttää 😊
  Kissankello (AH)

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa! :)

  - Elisamm

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! Onnea 5-vuotiaalle!
  -jaanac

  VastaaPoista
 11. Haluan mukaan arvontaan mikäli Eisku ei omaa voittoaan lunasta.

  JeiJei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. :) Arvon uudelleen huomenna puolen päivän aikaan. :)

   Poista