sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!

Sataa saavista kaataen ja takassa palaa tuli, koska muuten jäätyy, mutta kesä on. No, se hyvä puoli tässä on ollut, että ihanat syreenit ovat kukkineet jo pari viikkoa, eivätkä vieläkään ole kaikki kuolemassa! 


Omenapuistakin osa kukkii vielä, vaikka on jo juhannus!


Osa on vasta ihan nupuillaan. 


Taustalla muuten yritykseni tehdä "hyönteishotelli"... Netistä saadut ohjeet olivat aika epämääräisiä, joten en oikein tiedä, pitääkö niiden olla putkia vai koloja. Päätin kuitenkin edes kiertää jeesusteippiä koiranputkien ympärille, koska muuten nuo eivät olisi kestäneet edes syksyyn, saati sitten talven yli. Ja niin jo muinaiset inkat tekivät hyönteishotellinsa... 

Minulle yleensä juhannus on ollut aika, jonka jälkeen kevätahdistukseni alkaa helpottaa, mutta tämä kevät ei ollut kovin paha. Nyt tämän viikon ajan on ollut lievästi ahdistunut olo, mutta lähinnä vain aamuisin. Olenkin herännyt aikaisin joka aamu, koska en kestä jäädä sänkyyn makaamaan, vaikka olenkin väsynyt. En silti osaa mennä ajoissa nukkumaan, joten alan olla vähän sumussa taas. Tänä vuonna tuntuu vähän oudolta ajatella, että juhannuksen jälkeen syksy lähestyy ja alkaa tuntua paremmalta, koska ei ole vielä ollut kesääkään! Yleensä pesen mattoja bikinit päällä, tänä vuonna ei tarjennut edes t-paidassa! Ja jossain lehdessä luki, ettei tämän kummempaa kesää tulekaan... 

Mutta joka tapauksessa on juhannus, joten Hyvää Juhannusta! :)

6 kommenttia:

 1. Olen ollut ihan fiiliksissä tästä kylmästä kesästä, hihhii! Ainakin työnteko on helpompaa kun ei ole helteitä ^_^ Ja minullapa on pinkkiä jeesusteippiä!

  with love, Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kauheasti tykkää kuumuudesta, mutta vähän lämpimämpi saisi olla. Plus tälläinen kylmä kesä yleensä ennustaa lämmintä talvea ja minä haluan kinoksittain lunta! :)

   Eikä?!! Mistä sinä sitä sait?

   Poista
  2. Hahaa, arvasin että kysyt! Tigerista löytyi, hintaa muutama euro ^__^

   Poista
  3. :D Pitää mennä heti ensi viikolla katsomaan! Harmi, kun Tiikereissä on aina niin pienet erät kaikkea! :/

   Poista
  4. Minä vein Kampin Tigerissa viimeisen pinkin rullan suoraan lapsen silmien edestä :D Toivotaan, että teiltä päin löytyy vielä pinkkiä.

   Poista