lauantai 4. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin lämmin!

Ennusteiden mukaan nämä olisivat olleet kesän ainoat helteet, joten olen yrittänyt nauttia niistä parhaani mukaan. Onneksi on ollut niin tuulista, ettei ole ollut epämiellyttävän kuuma. Tosin viime yönä oli jo niin lämmin, että oli vaikea saada nukutuksi. Nukuin levottomasti ja heräilin koko ajan ja kerran herätessäni olin vakuuttunut, että etuhampaani olivat kadonneet. Yritin sormillakin kokeilla, mutta ei niitä ollut. Ihan nousin ylös etsimään niitä. :D Se oli hassua, koska lopulta olin ihan hereillä, mutta silti minusta tuntui siltä kuin etuhampaani olisivat poissa. :D Mutta kyllä ne nyt aamulla paikallaan olivat. :)

Tein hesarin nettisivuilla testin, jossa kysyttiin selviäisinkö autokoulun teoriakokeista: 


Jep.  :D 

Paarmat ovat muuten saapuneet ja voi että ne purevat kipeästi! Saan jonkinlaista kieroutunutta tyydytystä siitä, että ne ovat niin tyhmiä ja hitaita, että ne ehtii aina tappaa. Tosin se tyydytys on kadonnut siihen mennessä, kun on sisällä ja jäljellä on vain sääret täynnä kutisevia patteja. 

Ja arvonnassa olisi nyt todella hyvät mahdollisuudet, käykäähän osallistumassa. :) Arvonta on siis voimassa huomiseen kello 12.00. Ja jos joku epäröi siksi, että haluaa säilyttää anonymiteettinsä, niin minulla ei ole käytössä mitään vakoiluohjelmia eli sinne voi osallistua kirjautumatta tai ihan uudella nimimerkillä. :) 

Illalla saunaan ja äidin lastenaltaaseen pulikoimaan, vesikin on vihdoin lämmintä! :)

Hyvää viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. En kauheasti tykkää näin lämpimistä ilmoista mutta mitä se valittaminenkaan auttaa. Onneksi kohta viilenee vähän ja sitten plus kakskyt tuntuu jo kylmältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tulee herkästi huono olo kuumassa, mutta nämä helteet ovat vielä olleet ihan ok. Ensi viikolla pitäisi helteiden olla tältä kesältä ohi. :/

   Poista
  2. No eikä, saisi nyt edes hetken olla lämmin, kun kerran on kesä! :D

   Poista