keskiviikko 19. elokuuta 2015

Terve ja kiitos kaloista

Luin juuri jonkun toimittajan jutun siitä, miten typeriä elokuviin tai kirjoihin perustuvat muka-hauskat blogitekstiotsikot ovat ja miten ne pitäisi kieltää lailla, joten pitihän tämä käyttää edes kerran. :) Itse asiassa kerran kirjoitinkin jotain, johon tuo olisi sopinut otsikoksi, mutta sattumalta joku muu oli juuri samana päivänä otsikoinut oman blogikirjoituksensa samalla tavalla, joten en halunnut kenenkään kuvittelevan, että matkin häntä. Minusta lainauksiin perustuvat otsikot on ihan hauskojakin joskus, mutta kyseinen toimittaja oli siitä asiasta kanssani eri mieltä, joten lupaan olla tästä lähin käyttämättä niitä. Onneksi hän ei sentään tuominnut mainoksiin perustuvia otsikoita, niistä en voisi luopua! Hyvä silti, ettei juttu ollut iltalehdessä, muuten sen otsikko olisi ollut: "Oletko aina otsikoinut blogikirjoituksesi väärin?". Oletteko lukeneet niitä juttuja? Sanoisin, että niiden kirjoittajalla ei olisikaan varaa kritisoida kenenkään muun otsikointia. :) Minulle on muuten tähän mennessä selvinnyt, että olen aina tehnyt lähes kaiken ihan väärin... :D En tiedä, miten ikinä toivun järkytyksestä. :)

Minun on pitänyt jo pari kuukautta tehdä yksi kuvapostaus, mutta kun en vieläkään ole saanut aikaiseksi, niin kirjoittelenpa vain jotakin. :) Tämä harkinnassa ollut kuvapostaus on pienentänyt postaustahtia nyt kesällä, kun olen miettinyt sen tekemistä, mutta en vain ole saanut aikaan... Miten epätyypillistä minulle... :) Minulle ei kyllä ole tapahtunutkaan mitään erityistä, joten ei kai ole nyt kesällä niin kovasti ollut kirjoitettavaakaan. Mutta kuvapostauksen pitäisi sitten olla ihan loistava, niin paljon olen sitä miettinyt! Tai sitten ei... :)

Minulla on ollut ihan hirveän huono olo nyt pari päivää ja vähän vaikeuksia jaksaa tehdä yhtään mitään. Meillä on täällä jokin paikallinen vesiongelma ja osalle ihmisistä oli ilmoitettu, ettei vettä voi käyttää, mutta meille ei. Itse asiassa huomasin kyllä, että se oli jotenkin outoa, mutta join kumminkin. Ei olisi pitänyt... Yksityiskohtiin menemättä, on aika huono olo. Ja toki annoin vettä koirallenikin, joten meillä oli aika mielenkiintoinen yö viime yönä. En paljoa nukkunut, mikä vain lisää huonoa oloa. Mutta lohdutin sentään koiraa, että hän sai nyt lykkäystä siihen pesulla käyntiin, jolla olin häntä jo pari päivää uhkaillut. :)

Vettä pitää jotenkin niin itsestäänselvyytenä, että on heti ihan hukassa, kun ei sitä voi käyttää. En päässyt eilen illalla suihkuunkaan, koska siellähän olisi vain tullut entistä likaisemmaksi ja nyt tunnen itseni muka niin törkyiseksi, vaikka edellisiltana kävin suihkussa... Muistan, että joskus koulussa aikoinaan piti pohtia, että miten toimisi, jos olisi vain ämpärillinen puhdasta vettä päivässä, mutta  ei sitä osannut kuvitella. Tunnustan, että käytän kyllä yleensä vettä aika surutta, vietän pitkiä aikoja suihkussa ja pesen usein pyykkiä ja juonkin paljon. :D Mutta Suomessahan ei vettä varsinaisesti ole tarvetta tai syytä säästää ja periaatteessa, kun en vieläkään ole päässyt yli kammostani (sitrus)hedelmiä kohtaan, säästän vettä enemmän kuin suurin osa ihmisistä. Sitä paitsi virtuaaliveden kulutus on paljon oleellisempaa kuin varsinaisen hanasta tulevan veden kulutus. Mutta tänään pitää kyllä vaeltaa jonkun sukulaisen luokse suihkuun. :) Sen tekeminen päivittäin olisi aika hankalaa. :)

Ulkona on ollut todella kuuma tänään, tuntuu melkein kesältä. Muuten nauttisin kesäisistä päivistä, mutta kun tosiaan on ollut huono olo, ei kuumuus ainakaan paranna sitä. Olen myös ollut ihan hirveän levoton viime päivinä, en pysty rauhoittumaan hetkeksikään, enkä saa keskityttyä mihinkään. Öisinkin heräilen miettimään jotain ihan turhia tekemättömiä töitä, kuten imurin suodattimen puhdistamista... Kun yritän vaikka istua lukemaan, heti alan miettiä, että pakastinkin pitäisi sulattaa ja lusikkalaatikko on epäjärjestyksessä ja hillopurkkejakin voisi etsiä jo valmiiksi. En tiedä, mikä minua vaivaa, yleensä laiskottelun jalo taito on jotakin, jonka hallitsen suorastaan erinomaisesti! ;) Tietysti voisi tehdä ne tekemättömät työt, eikä vain miettiä niitä...! :D

Mutta lähden nyt etsimään suihkua, josta tulee puhdasta vettä ja yritän tästä lähtien pitää mielessä, mikä ylellisyys on, kun sitä tulee ihan omista hanoista. :)


:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti