keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Sini Kylpyhuoneen pesusetti :)

Pääsin Hopottajien kautta testaamaan Sini kylpyhuoneen pesusettiä, johon kuuluu SINI Jynssäri ja SINI Tuplajynssäri.


Jos on yhtään blogiani lukenut, niin tietää varmasti, että väri osui todella oikeaan minun kohdallani. :) Olen itsekin ostanut näitä vaaleanpunaisia siivousvälineitä, joten nämä sopivat muiden joukkoon. Jynssärit ovat Roosa nauha 2015 -kampanjatuotteita ja myös kotimaisia avainlipputuotteita.Setissä oli siis varrellinen kaksiosainen jynssäri, jolla oli helppo puhdistaa lattiat ja käteen sopiva yksiosainen jynssäri, jolla sai puhdistettua seiniä, pieniä koloja ja kaakeleiden saumoja.


Kädessä pidettävä jynssäri oli todella kätevä saumojen puhdistukseen, mutta varsinaisten laattojen puhdistamiseen suora malli olisi ollut varmasti parempi. Mutta koska tuplajynssärissä oli teleskooppivarsi, sai sillä pestyä seiniäkin, joten pikkujynssäri sopi pieniin koloihin ja saumoihin sekä vastaaviin ja tuplajynssärillä sai pestyä isommat pinnat.Tuplajynssäriin olisin kaivannut jonkinlaista säätöominaisuutta, jolla olisin saanut itse päättää harjojen etäisyyden. Nyt harjoilla pystyi pesemään vain kahden kaakelin välisen sauman kerrallaan, koska ne olivat hiukan liian lähellä toisiaan osuakseen kahteen yhtä aikaa ja kylpyhuonekalusteiden jalkoja ajatellen ne taas olivat hieman liian kaukana toisistaan mennäkseen ihan lähelle jalkoja. Sen takia tuplaominaisuus oli ehkä vähän turha, koska se ei tuonut kovin paljoa lisähyötyä yhtenäiseen harjaspintaan verraten. 

Harjasten kovuus/pehmeys oli kuitenkin minusta juuri sopiva kylpyhuonetta ajatellen ja sain kyllä aikaan puhdasta jälkeä helposti ja nopeasti. Tuotesetin normaalihinta on 31, 50 €, mutta sitä on näkynyt kaupoissa hintaan 19,90 € (tarjouksessa) ja se siitä kyllä kannattaa pulittaa. 

Hopottajien sivuilta löytyy lisätietoja setistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti