keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Bloggaamisen raadollinen maailma

Näin viime yönä sellaista unta, että olin kirjoittanut jotain "väärää" (unessa ei tarkemmin määritelty, mitä) blogiini ja kaikki lukijani olivat lähettäneet koiransa hyökkäämään kimppuuni. Seisoin koirien muodostaman ringin keskellä ja ajattelin, että enhän minä edes pelkää koiria. Ja siinä missä osa koirista oli irvisteleviä dobermanneja, osa oli sellaisia herttaisia pikku lemmikkikoiria, jotka eivät tekisi pahaa kärpäsellekään. :) Mutta uhkaavasti he kaikki lähestyivät. :) Joten toivottavasti en sano mitään niin pahaa, että joutuisitte järjestämään koirahyökkäyksen! :)Lunta on satanut joka päivä, joskin pikkuruisina hiutaleina. En ole koskaan ennen nähnyt pieniä yksittäisiä lumihiutaleita, joita kissan turkkiin oli tarttunut, mutta ne näyttivät niin kauniilta, että piti ihan ottaa kuvia. Minut on taas ylennetty kissankantajaksi, kun ulos pitää päästä, mutta tassut jäätyy. Saan kantaa neitiä ympäri pihaa ja erityisesti katselemaan lintuja. Se on suuri kunnia, yleensä kelpaan korkeintaan antamaan ruokaa. Pienin kissa sen sijaan on sitkeä sissi, pakkasasteista huolimatta hän on viettänyt niin paljon aikaa suosikkitähystyspaikallaan, että maahan on sulanut ahterin kuva. :D He ovat silti olleet todella levottomia, kun ovat kylmyyden takia joutuneet olemaan paljon sisällä. Matot on yhdessä kasassa peräseinässä  noin tunnin välein, kun he juoksevat ympäri taloa kuin ravihevoset. Tai ehkä he vain siivoavat... 

Lumitöitä on riittänyt joka päiväksi, mutta edelleen teen miljoona kertaa mieluummin lumitöitä kuin leikkaan nurmikkoa. Jotenkin silti tuntuu vähän oudolta, kun lunta alkaa sataa vasta joulun jälkeen, vaikka en olekaan kevätihminen, silti minusta tuntuu, että lumi sataa väärään vuodenaikaan. Vaikka pidänkin talvesta. Hassua on, että minusta tuntui pitkälle viime syksyyn saakka, että ihan juuri oli joulu, mutta nyt minusta tuntuu kuin joulusta olisi noin viisi vuotta. Meillä on vielä kuusi, mutta neulasia taitaa olla enemmän matolla kuin puussa kiinni, joten kai se on pakko viedä kohta ulos. Joulutavaroiden poissiivoaminen on aina niin ankeaa! Meillä on vielä paljon koristeita, joten se on koko päivän urakka ja se on oikeasti vuoden kamalin päivä! :D 

Olen edelleen viettänyt suurimman osan ajastani tekemättä mitään, lueskellen ja katsoen tv:tä, joten en oikein tiedä, mistä kertoisin. Unieni ja säätilan lisäksi, näköjään... :)  


Tosin tulin ajatelleeksi, että ehkä merkki siitä, että on aika palata arkeen, on se, että Netlix suositteli minulle yllä olevaa elokuvaa katsottavaksi. Ja se oli kuulemma "muun katsomani perusteella"...?! Olen katsonut kaikki Downton Abbeyn saatavilla olevat jaksot ja pari leffaa (MIB, Winter Passing, Big Fish, Salmonfishing in Jemen), joten miten palvelu voi olla sitä mieltä, että tuo olisi minulle sopivaa katsottavaa?! :D No, mistä sitä tietää, vaikka se olisi kuinka hyvä;  aikuinen mies keijuasussa ainakin vihjaa korkeasta laadusta!

Mutta kuten sanottu, en ole tehnyt kerta kaikkiaan mitään ja olen voinutkin ihan hyvin, joten taidanpa tästä lähteä katsomaan Hammaskeijua... :D Ehkä teen siitä leffa-arvostelun seuraavaan postaukseeni, niin saan jotain kirjoitettavaa.  :) 


PS. Muistutan vielä a********a, joka päättyy sunnuntaina (sovitaan vaikka kello 17.00), jos joku haluaa vielä osallistua. Palkinto jää nyt sitten yllätyspalkinnoksi, koska se on vieläkin vähän vaiheessa. :) 

4 kommenttia:

 1. Kauhistus, mikä uni! Possu ei ainakaan lähetä possuarmeijaa kimppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Possuthan on söpöjä! :)

   Poista
 2. Kissasi pää (ja varmasti koko eläin) on niin suloinen! Rapsuta/silitä sitä puolestani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutus välitetty, kissa kiittää! :) Meillä on kyllä niin suloiset kissat (ja koira), että olen välillä ihan ihmeissäni, että onkin käynyt näin hyvä onni lemmikkien suhteen! :)

   Poista