perjantai 1. tammikuuta 2016

Uudenvuodenlupauksia?

Sain ajatuksen, kun yksi sähköpostiystävä lupasi keksiä minulle uudenvuodenlupauksia, että mitä jos kysyisin teiltä; 

Mitä minun pitäisi luvata tänä Uutena Vuotena? 

En lupaa toteuttaa kaikkia, mutta lupaan vähintään harkita kaikkia vakavasti, olettaen, ettette ihan päättömiä lupauksia keksi. Tai no, jotain niistä päättömistäkin voin yrittää toteuttaa. :) (Ja laihdutus on vakiolupaus, sitä ei tarvitse ehdottaa. :) )

Ja en nyt käytä sitä a -alkuista sanaa, joka vetää tänne googlen kautta porukkaa, mutta tähän samaan tulee A*****a. Voisin nyt käyttää tilaisuutta hyväkseni ja laittaa osaksi palkintoa muutaman Livboksista tulleen meikkituotteen (luonnollisesti avaamattoman), joille minulla ei ole käyttöä; lisäksi palkintoon tulee ainakin jokin koru, suklaata ja jotain, mitä keksin/löydän, kun menen seuraavan kerran kauppaan. (Haluatteko, että kerron palkinnon etukäteen vai onko yllätys parempi?)

Ja tehdään nyt niin, että jos ET HALUA osallistua, mutta haluat suositella minulle uudenvuodenlupausta, kerro vain se lupausehdotus. Jos HALUAT osallistua, kerro kommentissasi myös, että haluat osallistua. (Ja ps. jos syy siihen, ettet halua osallistua, on halu pysyä anonyymina, niin voit kommentoida ihan eri nimimerkillä kuin yleensä, minulla ei ole mitään vakoiluohjelmia, eikä tietotaitoa selvittää, kuka on kuka. :) ) Suoritan a******n vain niiden kesken, jotka sanovat kommentissaan, että haluat osallistua! (Ja saa toki kommentoida vain, että haluaa osallistua, jos ei keksi mitään lupausta! :))

Ai niin, laita kuitenkin jokin nimimerkki a******n helpottamiseksi.

11 kommenttia:

 1. J.B nettideiteille, hih! Hyvähän se on tässä huudella kun itse en taitaisi uskaltaa :D

  VastaaPoista
 2. Vähän samoissa ajatuksissa olen kuin edellinen kommentoija. Mutta mun ehdotus on se, että käyt kahvilla jonkun sellaisen seuraajasi kanssa joka on sitä ehdottanut tai ehdottaa :) Tai muuten tekisit jotain mistä olet pitkään haaveillut ja yrittäisit saada elämäsi niille raiteille mihin sen haluat. Ja osallistun ;)

  VastaaPoista
 3. Osallistun a*******n :)

  Voisit luvata aloittaa uuden harrastuksen, vaikka uimisen? Kävitkö koskaan uimahallissa toista kertaa, altaassa asti? Siinäpä haastetta, jos et.

  VastaaPoista
 4. Tahdon mukaan siihen yhteen aalla alkavaan juttuun! :D

  Ja en ehdota mitään niin radikaalia, kun varsinaisia treffejä, mutta tahtoisin edelleen, että teet edes kokeilumielessä sen nettideittiprofiilin, jotta huomaat, että vaikka tekisit profiilistasi täysin todenmukaisen ja oikein kaksin käsin loisit kauhukuvia, niin saisit niitä vastauksia. Niiltä oikeasti potentiaalisilta kumppaneilta, eikä niiltä, jotka etsii jotain tyhmää, mutta nättiä katseltavaksi tai *kröhöm* ihan muihinkin juttuihin.

  - Rita

  VastaaPoista
 5. Joo-o... Yksi yksinkertainen ilmoittautuu mukaan tiedät-kyllä-mihin. Eilen luin postaustasi ja ajattelin vaan, että puhut alkoholista :D. Että et käytä sitä. Ihmettelin vaan, että miten alkoholi sanana muka ohjaisi ihmisiä tänne :D (ja kun tähtiä ei edes ollut yhtä paljon kuin kirjaimia :P). Noh, sitten asia selvisi blondillekin.

  Minä suosittelisin sinulle sellaista tälle vuodella, että sanoisit enemmän asioille kyllä. Oletko nähnyt Jim Carreyn Yes-miehen? Vaikka se onkin komedia, niin mielestäni siinä hyvin kuvataan, miten olemme omien asenteidemme orjia ja välillä toimimme tosi kaavamaisesti; "Joo en tule, en ala, en tarvitse...".

  Voin suositella koko sydämestäni tätä kyllä-hommaa, koska olen itse sellainen ihminen, että eläisin aina vaan mukavuusalueellani jos se olisi mahdollista. Viime vuonna kuitenkin onnistuneesti tällä kyllä-menetelmällä muutin elämäni suuntaa parempaan. Olen yleensä tosi yksinäinen, mutta tämän avulla sain itseäni enemmän ja enemmän ihmisten ilmoille. Koska olin päättänyt, että sanon 'kyllä' ennemmin kuin surkuttelen kotona, kun en taaskaan tehnyt mitään/lähtenyt mihinkään/jne. Tällä hetkellä tuntuu taas aika "tavalliselta", täytynee itse ainakin uudistaa tämä lupaus :).

  - Killi -

  Ps. Tämä on mielestäni siitäkin hyvä lupaus, että sen voi ottaa käyttöön hyvällä omallatunnolla vaikka vaan osittain. Tulee aikas hyvä olo, kun saa potkittua itsensä edes välillä tekemään jotain sellaista, mitä ei 'normaalisti' tekisi :).

  VastaaPoista
 6. Haluan osallistua. :) tavoitteeksi uudelle vuodelle haluaisin sinun asettavan kliseisesti että opettelet hyväksymään itseäsi ja ajattelemaaan itsestäsi enemmän positiivisesti. En usko että kukaan on niin läpeensä vastenmielinen ihminen kuin ajattelet olevasi. :)

  -Ellim

  VastaaPoista
 7. 1. Lupaat tavata 1-2 blogisi lukijaa ihan oikeassa elämässä
  2. Aloitat sen uimisprojektin mikä viime keväänä melkein saatiin alkuun
  3. Vastaat kuvan kanssa edes 2:lle miehelle jollain nettideittisaitilla

  Näillä lupauksilla pääsisi jo hyvään alkuun..

  t. Se sähköpostiystävä (jonka vakaa aikomus oli saada lista aikaiseksi ENNEN uutta vuotta, mutta eipä vaan onnistunut, pahoittelut siitä)

  VastaaPoista
 8. Laita ihmeessä linkkejä biiseihin, joita kuuntelet ja juttuihin, joita luet!

  VastaaPoista
 9. Löysin blogisi kun etsin uutta luettavaa palattuani omani pariin!
  Haluan myös osallistua!
  Lupaat hemmotella itseäsi!

  http://liianlaskiperhoseksi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Ehdotan että teet tänä vuonna jotain aivan uutta mitä et ole ennen tehnyt ja joka tuntuu pelottavalta tai ahdistavaltakin mutta josta voisi tulla jotain hyvää.

  Itse olen ollut viime vuosina aika erakoitunut, viime vuodenvaihteessa päätin että 2015 teen uusia asioita ja menen ihmisten pariin vaikka väkisin. Pakottaudun menemään vapaaehtoiseksi muutamille festareille ja tapahtumiin vaikka tuntui ahdistavalta ja soimasin itseäni kun moisiin puuhiin olen ryhtynyt mutta kävi niin että niiltä löytyi sekä mies että iso kasa uusia kavereita ja uusia kokemuksia ja juttuja myös. Tuo todisti minulle konkreettisesti että epämukavista jutuista tulee isojakin palkintoja kun vaan pakottautuu niitä tekemään...

  Ja joo, osallistun!

  VastaaPoista
 11. Vastaan viime hetkillä, vaikka tiesin kyllä heti, mitä sulle pitää ehdottaa :) Samoilla linjoilla ovat muutkin olleet.

  1. Teet jotain, mitä et ole (ehkä koskaan) tehnyt (yksin), mutta mikä kiinnostaisi edes jonkin verran. Sulle on vuosien varrella ehdotettu kahvilassa/kampaajalla/hierojalla käyntiä yms. yms. Tiedät itse parhaiten, mitä näitä onkaan :)
  2. Lisäksi käyt uimahallissa (naisten vuorolla toki). Vaikka ensin naapurikaupungissa, jos arveluttaa mennä lähimpään halliin.
  3. Sitten vielä selvität niitä vapaaehtoiskuvioita ja menet oikeasti ulkoiluttamaan jotakuta mummoa... tai jotain muuta uutta sosiaalista toimintaa!

  Vähintään yksi uusi/jännittävä asia kuukaudessa. Voin kokemuksesta kertoa, että vaikka pelottaisi ja ahdistaisi, kannattaa tehdä uusia juttuja ja ylittää itsensä! Sitten kun mahdolliset ahdistuksen ja häpeän tunteet vähitellen hiipuvat, on voittajaolo: mähän pystyin siihen!

  Olkoon tämä vuosi monen uuden asian alku meidän kaikkien elämässä! :D

  VastaaPoista