sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hyvää Vappua! :)

En koskaan tiedä, milloin on oikea aika näille juhlapäivien toivotuksille, mutta vapunpäivän ilta yhdeksän jälkeen on ehkä liian myöhään... 


Minulla oli ilmapalloja ja serpentiiniäkin, kuten jokaisella pikku tytöllä... En ole koskaan edes pelannyt Angry Birdsiä, mutta pallot maksoivat euron ja olivat vaaleanpunaisia, joten niihin osui valintani. Tosin ne ovat kyllä minusta aika hienoja. Varsinkin nuo valkoiset. 


Tein myös ensimmäistä kertaa elämässäni munkkeja ihan itse. Äiti vähän arvosteli munkkejani, mutta hänellä on tapana tehdä todella tylsiä munkkeja, ne ovat kaikki ihan samankokoisia ja -muotoisia! Jokainen JB -munkki on yksilöllinen uniikkikappale! Ok, olisi pitänyt uskoa, että ne kohoaa yllättävän paljon. Löysin netistä jonkinlaisen kuorruteohjeenkin, mutta no... ilmaistaan nyt asia näin, että koirani saa aikaan jotain hyvin samannäköistä... :) Ja kuorrute oli liian makeaakin minun makuuni. 

Tippaleipä on ostettu. En ollut koskaan ennen maistanut tippaleipää ja nyt tiedän, etten ollut menettänyt mitään. Yöks! 

Yritin myös tehdä pinkkiä simaa, mutta vaikka seurasin ohjetta ihan pilkuntarkasti, siitä tuli tummaa, sameaa ja vähän oudon makuista. Tein tosin tavallistakin simaa, se sentään onnistui. Ja kuten kaikki tiedämme, nämä vappuherkuthan ovat tunnetusti kalorittomia. 


Luonto on vihdoin herännyt nyt loppuviikosta ja tänään oli kuuma, vaikka olin ulkona t-paidassa ja hameessa. Alkuviikosta satoi lunta ja huomasin hyräileväni joululauluja ja vietin yhden päivän askarrellen joulukortteja... Joulukranssin kuitenkin uudistin vähän keväisemmäksi. Koko luonto näyttää nyt vihreältä, vaikka suurin osa puista onkin vielä lehdettömiä. Kirjoitan tästä joka kevät, mutta se on niin outoa, että kevät tulee aina niin yhtäkkiä. Muut vuodenajat vaihtuu hitaasti ja vaiheittain, mutta yhtenä päivänä onkin kevät. Vaikein aika keväästä on nyt ohi ja vaikka kaksi edellistä kevättä ovatkin olleet helpommat, sujui tämäkin kuitenkin ihan kohtuullisesti. 

Minun on pitänyt kirjoittaa koko viikko ja koko ajan minulla on ollut mielessä  vaikka mitä, mitä pitäisi sanoa, mutta nyt en muista yhtään aihetta... No, ehkä tässä oli tarpeeksi. :) Kirjoitan sitten uudelleen, kun muistan, mitä piti kirjoittaa. Joka tapauksessa minun piti vain toivottaa HYVÄÄ VAPPUA!! :)


2 kommenttia: